Travma ve Sonrasını Anlamak Webinarı

14 Mar

• Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
  • Tüm Duyurular

Bölümümüz öğretim üyeleri tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve Kahramanmaraş’la birlikte; 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrasında oluşan travma ile sonuçları ve baş etme yolları konusunun derinlemesine değerlendirildiği 'Travma ve Sonrasını Anlamak' Webinarı düzenlendi.

Programda Dekanımız Prof. Dr. Mustafa KOÇ moderatörlüğünde  bölüm hocalarımızdan Doç. Dr. Abdi Güngör “Travma Sonrası Yetersizlik ve Yardım Etme”, Doç. Dr. Mustafa Tekke “Travma ve Manevi Bağlanma”, Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak Turan “Travma ve Beden Bağlantısı”, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Özdemir “Depremin Öteki Yüzü: Yas, Kayıp ve Ölüm Bize Ne Söyler?”, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sapancı “Travma Sonrası Okullarda Psikolojik Sağlamlık”, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Erol Uğur “Travma Sonrası Büyüme” başlıklarında sunum yaparken, yine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar ise “Psikolojik İlk Yardım” adlı sunumunu katılımcılarla paylaştı.